Frokostseminar med Elkjøp: Hvordan lykkes med chatbot i retail?

Skrevet av Kindly11.09.19

Elkjøp lanserer nå en chatbot i Norge, og snart skal den også lanseres i Sverige og Danmark. Kindly er leverandøren for alle tre chatbotene. Erfaringene de nå får med kunstig intelligens, er verdifulle for retailbransjen i hele Norden. Meld deg på ved å fylle ut dette påmeldingsskjemaet.

Kindly frokostseminar banner

– Vi logger nå all kontakt mot kundene på chat, epost og telefon, og alle disse dataene skal også brukes inn mot vår nye chatbot, sier ettermarkedssjef Lorentz Jacobsen i Elkjøp Nordic.

Lorentz forteller at en av grunnene til at Elkjøp valgte Kindly, var tilgjengeligheten på de nordiske språkene. Nordiske språk er ganske sære, og da er det viktig med en leverandør som har ekspertkunnskap. Det brukervennlige grensesnittet i Kindly var også et stort pluss:

– Vi trenger AI-agenter, men vi trenger ikke å gå på kurs i et halvt år for å lære oss programmet, sier Lorentz.

Hos Elkjøp har et stort team jobbet sammen med å gjøre chatboten klar for bruk. UX-skribenter fra Kindly har jobbet sammen med Elkjøps egne utviklere og IT-ansatte samt ansatte fra kundeservice med førstehåndskunnskap om hva folk spør om.

Les mer: Hva er en chatbot?

Torsdag 10. oktober kommer prosjektleder hos Elkjøp, Kent Hafskjær, til oss i Akersgata 49 for å fortelle om hvordan de tok fatt på oppgaven med å lage en chatbot til de nordiske landene.

På frokokostseminaret vil også Øyvind Steinkopf Sund, Bid Manager i Kindly, fortelle hvordan Kindly gjør det mulig å bygge vellykkede chatboter innenfor retailbransjen. Øyvind har jobbet på noen av våre største prosjekter og vil demonstrere hvordan en chatbot for retailbransjen vil fungere og hva slags funksjoner den kan ha.

Meld deg på ved å fylle ut dette påmeldingsskjemaet.

Deler av denne teksten er basert på artikkelen «Kunstig intelligens på kundeservice» i fagbladet Elektronikkbransjen.

Kunstig intelligens – aktivert av mennesker

Vi har laget Kindly, en chatbotplattform som gjør det enkelt å digitalisere og automatisere kundestøtte. Så får du mer tid sammen med hver kunde.

Selv om Kindly bruker kunstig intelligens, er det fortsatt et stort behov for menneskelig arbeidskraft. Gode chatboter krever kontinuerlig overvåkning og innspill fra ansatte. Ta kontakt med oss for å høre mer om hvordan en chatbot kan hjelpe til!